Afspraak maken

Als u op het spreekuur wilt komen bij één van de huisartsen, assistentes of diabetesverpleegkundige, dan dient u van te voren een afspraak te maken. U kunt op 2 manieren een afspraak maken.

Online 

Via onze patiëntenomgeving kunt u online een afspraak maken in de agenda van uw huisarts. U dient zich hiervoor éénmalig te registeren. Klik hier om in te loggen/te registreren.

Telefonisch 

U kunt iedere werkdag bellen met de praktijk tussen 08.00 en 10.00 uur om een afspraak te maken.

Meestal wordt voor een consult ongeveer 10 minuten gereserveerd. Als u aangeeft dat er meerdere vragen te bespreken zijn, of een kleine chirurgische ingreep dient te gebeuren, dan houdt de assistente daar rekening mee in de agenda.

Indien er bij uw eigen huisarts geen spreekuurtijd meer over is, kunt u een afspraak maken voor de volgende dag of één van de andere artsen consulteren.

Mocht een gemaakte afspraak door onvoorziene omstandigheden niet doorgaan, gelieve dit tijdig door te geven aan de assistente.

Uw huisarts heeft samen met de praktijkassistentes en verpleegkundige afspraken gemaakt over het behandelen van bepaalde aandoeningen zie hiervoor de betreffende rubriek “assistente en praktijkondersteuning”.